Szolnokon a hétfői városi közgyűlés legfontosabb pontjaként döntöttek a parkolási rendjének módosításáról. Többek között döntés született a parkolóterületek bővítéséről, az egyes zónák átsorolásáról, illetve a jelenleg érvényben lévő óra- és havi bérleti díjak átlagos, 35%-os emeléséről. - jelentette be Szalay Ferenc polgármester közösségi oldalán.  
A posztnak van egy pikáns előtörténete, mégpedig, hogy két verzióban jelent meg - ezt Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő vette észre.
Az eredeti verzióban még úgy szerepelt, hogy a díjemelés “INFLÁCIÓKÖVETŐ”, ami finoman szólva is árulkodó beismerése annak, hogy elszaladtak az árak. - írja Hadházy.
Valakinek gyorsan feltünhetett ez a kellemetlen megjegyzés, vagy talán maga a polgármester érezte a poszt átolvasása után, hogy hiba csúszott a mátrixba, ezért gyorsan átírták. Pár perc múlva a kellemetlen kifejezés nélkül jelent meg a poszt. De ahogy az ellenzéki képviseló megjegyezte, mindig akad olyan szemfüles olvasó, aki menti ezeket, az internet pedig nem felejt. 
A poszt itt elérhető, a szerkesztési előzményekből látható, mi volt a kellemetlen részlet: