Polyák Lilla meglepetése Kanadában: Anyák napja a fiaival

Polyák Lilla színésznőt meglepte a nagyobbik fia Anyák napján, amikor is Kanadába látogatott hozzá. A család tavaly nyáron költözött Torontóba, ahol új életet kezdtek.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté tavaly nyáron döntöttek úgy, hogy Kanadában kezdenek új fejezetet. A színésznő férjét felvették a torontói Seneca College színész szakára, és a kisebbik fiuk, Bulcsú is velük tartott. A kezdeti nehézségek ellenére a család már jól érzi magát az új környezetben, és a karrierjük is beindult.

Polyák Lilla a közelmúltban beszámolt arról, hogy Torontóban még nincs autójuk, így tömegközlekedéssel vagy gyalogosan közlekednek. A városról elmondta, hogy élhető és biztonságos, a multikulturális közeg pedig vibrálóvá és kreatívvá teszi.

Az Anyák napja különleges meglepetést tartogatott a színésznő számára. A kisebbik fia, Bulcsú mellett a nagyobbik, Zsombor is meglepte őt egy látogatással. Polyák Lilla Instagram-sztorijában több közös képet is megosztott a 20 éves Zsomborról és a 17 éves Bulcsúról, akik mára már jóképű férfiakká értek.