Megyeri Csilla és Puskás-Dallos Péter a ValóVilág új műsorvezetői

Május 6-án veszi kezdetét a ValóVilág tizenkettedik évada, melynek összefoglalóit Megyeri Csilla és Puskás-Dallos Péter fogják vezetni.

A műsor promóciójában egy GTA VI-filtert idéző vizuális megjelenést alkalmaztak. Megyeri Csilla, aki hét évvel ezelőtt vezetett utoljára műsort, a story.hu-nak adott interjúban beszélt arról, milyen érzésekkel tölti el az új lehetőség. "Amikor a főszerkesztő felhívott, és közölte a hírt, egy hatalmasat sikítottam, akkora öröm szakadt ki belőlem. Nagyon vágytam egy ilyen kaliberű lehetőségre," mondta Megyeri. Úgy véli, nem véletlen, hogy éppen most kapta meg ezt az esélyt, hiszen hétévente jelentős változásokon megy keresztül az ember élete. "Hiszek a számmisztikában, és hétévente valóban hidegrázós változások történnek az ember életében. Megújulnak a sejtjeink, változik a személyiségünk, és valahogy újfajta kihívások találnak meg minket. Emellett későn érő típus vagyok, fel kellett nőnöm egy ilyen feladathoz. Most értem meg rá," tette hozzá.

A ValóVilág tizenkettedik évadának beköltözőiről további információkat egyelőre nem közöltek. Megyeri Csilla és Puskás-Dallos Péter műsorvezetésével azonban biztosan izgalmas pillanatok várnak a nézőkre.