"A legfontosabb a döntés lehetősége" - ezért nem veszi fel párja nevét Kafiya Rea Milla

Kafiya Rea Milla, a szomáliai származású magyar modell nem tervezi, hogy felvegye magyar kedvese, Kovács Patrik nevét az esküvőjük után.

Kafiya Rea Milla elárulta, hogy nem szeretné felvenni a párja nevét, és ezt a döntését Kovács Patrik is tiszteletben tartja, mivel számukra a boldogság nem ettől függ. A modell úgy véli, hogy bár nem veszíti el valaki a személyiségét, ha felveszi a férje nevét, az ő esetében a szomáliai név és a magyar nem illene össze, és bár érdekes lenne, ha ő lenne az első ebben, úgy érzi, hogy inkább megtartja a saját nevét.

Kafiya Rea Milla fontosnak tartja a választás lehetőségét a névfelvételnél, és úgy gondolja, hogy ez nem lehet kötelező, hanem mindenki maga dönthesse el, hogyan szeretné viselni a nevét az esküvő után. Barátai között vannak, akik büszkén vették fel férjük nevét, de számára ez nem lenne természetes. Ha változtatna a nevén, akkor a modellnevének, Kafiya Rea Millának hivatalossá tételét fontolgatná.

A szomáliai szokások szerint a feleség nem kapja meg a férje nevét, hanem a gyerekek öröklik az apjukét. Kafiya Rea Milla hivatalos neve Kafiya Said Mahdi, ami az apja és a nagyapja neve, de a Rea Milla nevet használja modellként, és ezt változtatná meg hivatalos névvé, de Kovács Kafiya nem lesz.