Az önkifejezés művészete: a Motorola Edge 50 széria

Fedezd fel a Motorola Edge 50 széria mesterséges intelligenciával támogatott kameráinak világát, és nyerj egy kétszemélyes utazást vagy egy csúcskategóriás okostelefont!

A Motorola új projektje, "A művészet a kezedben", nyolc európai ország nyolc fotóművészének munkáját mutatja be, akik a Motorola Edge 50 széria két új tagjával, az Edge 50 Pro és az Edge 50 Ultra modellekkel készítettek lenyűgöző képeket és videókat. Ezek az alkotások nem csak a fővárosok egyedi stílusát örökítették meg, hanem a Motorola okostelefonokban rejlő kreatív lehetőségeket is bemutatták.

Az AI-kamerák lenyűgöző világa

A projekt során készült művek a román, bolgár, horvát, magyar, cseh, szlovák, görög és szerb fővárosokat mutatják be egyedi nézőpontból. Az AI-kamerák segítségével a fotóművészek nem csak egyszerű képeket alkottak, hanem inspiráló művészeti alkotásokat, amelyek a városok sokszínűségét és kulturális értékeit is megjelenítik.

Interaktív weboldal és egy verseny

A hellomotoart.com interaktív platformon a látogatók megismerhetik a Motorola Edge 50 széria prémium funkcióit és a képalkotási lehetőségeket. A projekt két szakaszban zajlik: áprilisban az Edge 50 Pro, májusban pedig az Edge 50 Ultra kameráival készült fotók kerülnek bemutatásra. A "Művészet a kezedben" projekt keretében egy regionális verseny is zajlik, ahol a résztvevők szavazhatnak kedvenc fotóalbumukra, és prémium Motorola eszközöket vagy egy kétszemélyes utazást nyerhetnek.

Budapest újrafelfedezése Rajkai Péterrel

Rajkai Péter (@peter.rajkai) munkáján keresztül a látogatók felfedezhetik Budapest gazdag kulturális és építészeti örökségét. A fotós, aki 2016 óta foglalkozik profi fotózással, különösen az épületfotók terén ért el kiemelkedő művészi teljesítményt. Rajkai Péter képei az egyedi látásmódot és a kifinomult technikai tudást ötvözik, így új szemszögből mutatják be a környezetünket.

Edge 50 széria: gyönyörű és erős

Az Edge 50 széria az elegancia és funkcionalitás tökéletes ötvözetét kínálja, ahol a kifinomult dizájn és a prémium minőségű anyagok, mint a vegán bőr és a kézzel készített gyöngyház-fényű bevonat, egyedülálló stílust és minőséget garantálnak a felhasználóknak. További információkért látogass el a hellomotoart.com/hu weboldalra.

Jogi Nyilatkozatok

MOTOROLA, a stilizált M logó, MOTO, és a MOTO védjegycsalád a Motorola Trademark Holdings, LLC védjegyei. LENOVO a Lenovo kereskedelmi védjegye. Az Android a Google, LLC kereskedelmi védjegye. Minden egyéb védjegy a megfelelő tulajdonos tulajdona. ©2023 Motorola Mobility LLC.