Emily Blunt és a filmes csókok

Emily Blunt bevallotta, hogy voltak filmes csókjelenetei, amelyeket "határozottan nem élvezett", még akkor sem, ha olyan kollégákkal osztozott a jeleneten, mint az Oscar-díjas Cillian Murphy vagy Matt Damon. A színésznő a The Howard Stern Show vendégeként mesélt arról, hogy néha a hányinger kerülgette, amikor meg kellett csókolnia egy-egy színészkollégáját, és bár nem nevezte meg, melyik kollégáival érezte ezt, elmondta, hogy előfordult, hogy le kellett küzdenie az undorát néhány jelenet rögzítésekor. Howard Stern kérdésére, hogy "Hányni akartál?", Blunt "abszolút" választ adott, hozzátéve, hogy nem mondaná ezt extrém undornak, de voltak jelenetek, amiket nem élvezett.

A színésznő elárulta, hogy bár néhány csókjelenet nem volt kellemes számára, nem érezte őket extrém kellemetlennek, és idővel kifejlesztett egy technikát ezek kezelésére. Emily Blunt szerint minden partnerében igyekszik megtalálni valamit, amit szerethet, legyen az akár a nevetésük vagy valami egészen véletlenszerű. A kémia vagy megvan két ember között, vagy sem, és bár a rutin segíthet előidézni, sokkal jobb, ha az spontán módon jön létre.

Legutóbbi filmjében, A kaszkadőrben, Ryan Goslinggal láthattuk együtt, ahol a kémia megteremtése ismét fontos szerepet játszott a közös munkájukban. Blunt hangsúlyozta, hogy Gosling abszolút olyan színész, akivel szívesen dolgozik együtt. A People által kiemelt interjúban Blunt azt is megemlítette, hogy a módszere ellenére is előfordulhat, hogy a kémiát nehezen lehet előhozni, és néha a kapcsolat, ami a valóságban könnyed, a képernyőn nem jön át. A kémia különös dolog, valami éteri, amit nem igazán lehet palackba zárni, megvenni vagy eladni, vagy ott van, vagy nincs – fogalmazott.

A színésznő az elmúlt években Dwayne Johnson mellett szerepelt a Dzsungeltúrában, férje, John Krasinski oldalán a Hang nélkül filmekben, és ő játszotta Robert Oppenheimer feleségét a tavaly megjelent Oppenheimerben, melyben Cillian Murphy személyesítette meg a címszereplőt. Nemrégiben Anne Hathaway is megosztotta negatív „kémia-tesztes” tapasztalatait.