Amy Winehouse egykori férje, Blake Fielder-Civil megdöbbentő megjelenése

Amy Winehouse, a 21. század egyik legnagyobb hatású előadója volt, aki egyedi jazzvilágával és szemtelen szövegeivel hódította meg a világot. Az énekesnő életét azonban egy toxikus kapcsolat árnyékolta be, amelynek középpontjában Blake Fielder-Civil állt, aki most megdöbbentő külsővel tűnt fel a nyilvánosság előtt.

Amy Winehouse a 2000-es években vált világhírűvé, nem a korszerű popslágerek, hanem saját egyedi jazzvilágának köszönhetően. Az énekesnő, aki hajlamos volt a függőségekre, szerelmes lett egy férfiba, Blake Fielder-Civilbe, aki a kábítószerek iránti rajongását nem hagyta abba még szerelme hatására sem. Sokak szerint ez a kapcsolat volt az elsődleges oka annak, hogy Winehouse-t 2011-ben alkoholmérgezés miatt holtan találták.

Blake Fielder-Civilre sokan úgy tekintenek, mint aki felelős Amy Winehouse haláláért. Ő maga is elismerte, hogy hosszú éveken át cipelte ezt a terhet, és a Good Morning Britain műsorban azt nyilatkozta, hogy ő az egyetlen, aki felvállalta a felelősséget, és beismerte, hogy hibákat követett el. Mint egy huszonéves drogfüggő, nem tudta, hogyan szabaduljon meg a szenvedélyétől, és nem tudta, hogyan segíthetne másoknak leszokni.

A múlt nyomot hagyott Blake-en, és a legutóbbi fotókon két bizarr arctetoválás is látható rajta. A szeme alatti könnycsepp tetoválás utalhat a börtönben töltött időszakra, vagy akár Amy Winehouse Tears dry on their own című dalára is. A kábítószer-ellenes küzdelem azonban nem áll meg a személyes tragédiáknál, hiszen a Karib-tengeren egy brit hadihajó öt hónap alatt több mint félmilliárd font (mintegy 230 milliárd forint) értékű kokaint foglalt le kábítószercsempészektől, ami rávilágít a globális drogkereskedelem továbbra is fennálló súlyosságára.