Az Arcanum 250 év híreit kínálja 7 napig ingyen

Most előfizetés nélkül olvashatod elmúlt századok híreit az Arcanum digitális adatbázisában, ahol napi-, hetilapokban, sportújságokban és női magazinokban böngészhetsz.

Szeretnéd tudni, mi történt születésed napján, vagy egyszerűen csak rajongsz a történelemért? Az elmúlt 250 év újságjainak és magazinjainak több tízmillió oldala néhány kattintással elérhetővé válik. Az Arcanum segítségével a fotelból rengeteg információhoz juthatsz, ráadásul most előfizetés nélkül kipróbálhatod ezt a szolgáltatást. Válaszd a havi előfizetést, és próbáld ki 7 napig ingyen.

Az Arcanum adatbázisa bármikor, bármilyen eszközről végiglapozható. Rákereshetsz konkrét lapszámokra, nevekre, helyszínekre, eseményekre. Az összetett kereső használata ajánlott, a találatokat pedig évszámok vagy források szerint tovább szűkítheted.

Időutazóként szörfözhetsz az újságok oldalain, mintha a nyomtatott kiadványt tartanád a kezedben. Nosztalgiázhatsz kedvedre a Pajtás, Ludas Matyi vagy az IM számaiban. A több ezer újság címe a Teljes címlistában érhető el, akár témakörök szerint is.

Az adatbázis a fényképek között mesterséges intelligenciával keres. Ha kíváncsi vagy, szerepelsz-e valamelyik lapban, tölts fel egy fotót, és a rendszer listázza a hasonló arcokat. Ha van egy fényképed, de nem tudod, kit ábrázol, erre is választ kaphatsz. A sajtófotók és az illusztrációk között is keres a rendszer, és a csoportképeket vagy a metszeteket is képes feldolgozni. A megtalált képpel újabb keresést indíthatsz, így egyre pontosabb találati listát kapsz.

Felhasználóink visszajelzései mindig nagy örömmel töltenek el minket. Bízunk benne, hogy te is elégedett leszel szolgáltatásunkkal. A felhasználók kíváncsisága és a régi dolgok felfedezésének öröme vezérli őket, és sokan kifejezték, hogy rendkívül meg vannak elégedve a szolgáltatással, ami a tartalom bősége és a keresés gyors pontossága tekintetében is kiemelkedő.