Ernyey Béla irizáló Ferrarija és a Gödör Klub közönsége

A Borízű Live előfizetői hosszú változatában Ernyey Béla extrém életéről és a Gödör Klub közönségének szórakoztatásáról esik szó. A május 2-i klubest hangulatfestő képei mellett számos érdekes téma kerül terítékre.

A Borízű Live 171. adásában, amely valójában a 170. volt, Winkler fejből indítja az estét. Uj Péter bevezetője és Bede Márton disclaimerei után a második ál-Soltész Rezsővel való találkozásról esik szó. Ernyey Béla extrém életét a First Class magazin tárja fel, míg a Winkler-Gulyás-trió tévedéseit és Uj Péter költségvetési értetlenségét is megvitatják.

A műsorban helyet kapnak a híres mátészalkaiak és a mátészalkai közvilágítás hajnala, valamint a Szopláki-ördöglyuk is említést nyer. Edelény és a bukolikus Dakar-szegénység mellett az edelényi L'Huillier-Coburg-kastély is szóba kerül, továbbá a Bárány étterem megnyitója és a Horgonyzóban kapható malacköröm-krokett.

Az Észak-Alföld új etnikumairól, a kunmadarasi gyorsulási versenyről, a hollandok magyarországi jelenlétéről, Ladányi János egy új Trianonról szóló elmélkedéséről, Szelényi Iván Csenyétén tett látogatásáról, valamint Gattyán György és a cigány szavazatok témájáról is esik szó. Olaszliszkán még mindig hiányzik a járda, Szabolcson indiai étterem működik, Debrecenben pedig burkát viselnek a játszótéren.

A francia bulik tűsarkú- és nyakkendőhelyzetétől kezdve a magyar bankszékházakig terjed a téma, és szóba kerül Dick Gently holisztikus nyomozóirodája is. Uj Péter számítógépének újrainstallálása, a Quicktime segítségével egyszerre több videó nézésének lehetősége, valamint a kopeny macska pavlovi reflexei is terítékre kerülnek.

A műsorban Winkler Róbert macskájának új hobbijai, a kínai néni eredettörténete, a sanghaji Volkswagen-gyár és a szürkezónás piacról szóló TBG–Ács-videó is szerepel. A kínai néni korától kezdve a szicíliai Lidlben történtekig, Szicília látnivalóitól Derrick és Hitler kínaiul történő megemlítéséig számos témát érintenek.

A műsor végén a hallgatói kérdésekre is sor kerül, miközben a Fidesz kampányairól, a román gazdasági csodáról, Churchillről, Belzebubról és a nácikról is szó esik. A Belső Kör és a Közösség csomagok előfizetői már hallgathatják az adást, míg az ingyenes verzió rövidebb változata kedden jelenik meg.

A teljes műsor eléréséhez a Közösség vagy Belső kör csomag előfizetése szükséges, amely lehetőséget biztosít a közösség tagjainak, hogy minden műsorhoz hozzáférjenek. A már meglévő tagok a megadott helyen tudnak belépni.