Három hónapon belül kétszer lett milliomos – kaparós sorsjeggyel

A massachusettsi Christine Wilson egészen elképesztő heteket él meg, miután kétszer is milliomos lett kaparós sorsjegyekkel rövid időn belül.

Christine Wilson a napokban nyert 1 millió dollárt egy "100X Club" nevű kaparós sorsjeggyel, ami önmagában is figyelemre méltó esemény. Azonban ami igazán különlegessé teszi az esetét, az az, hogy ez már a második alkalom volt két és fél hónapon belül, amikor ilyen nagy összeget nyert.

Az első milliós nyereményét február 23-án szerezte meg, egy mansfieldi italdiszkontban vásárolt "Lifetime Millions" nevű azonnali kifizetésű kaparós sorsjeggyel. Ezt az összeget egy összegben felvette, és a kezébe került 650.000 dollárt (körülbelül 235 millió forint) részben egy terepjáró vásárlására fordította.

Csak tíz héttel később, egy másik mansfieldi kisboltban vásárolt "100X Club" nevű kaparós sorsjegy ismét főnyereményt hozott számára, így újabb egymillió dollárral gazdagodott. A szerencsés nő mindkét nyereményét egyösszegű készpénzkifizetés formájában vette fel, egyenként 650 000 dollár értékben, vagyis valójában nem 2 millió dollárral, hanem 1,3 millióval lett gazdagabb, adózás előtt.

A lottótársaság közleménye alapján Wilson a legutóbbi nyereményét megtakarításaihoz kívánja hozzáadni. A New York Post szerint ez a siker különösen figyelemre méltó, hiszen nagyobb eséllyel csap bele az emberbe a villám, mint hogy nyerjen a lottón, és Wilson alig 10 hét különbséggel kétszer is megnyerte a főnyereményt.