Samantha Pamela: Bátran vállalja a mamahasát

Samantha Pamela Instagramon szerzett magának több mint 91 ezer követőt azzal, hogy merészen vállalja a testét, és nem hajlandó eltakarni magát a trollok követelése ellenére.

Samantha Pamela az Instagramon vált ismertté, ahol aznapi szettjeit mutatja be videókon keresztül, miközben öltözködik. Nem retten vissza attól, hogy fehérneműben mutassa meg magát, és büszkén vállalja a "mamahasát" is. A trollok gyakran követelik tőle, hogy takarja el magát, de ő tudatosan választotta ezt az utat, hogy inspiráljon más nőket, és megmutassa, hogy minden testtípus szép lehet.

A Mirror idézete szerint Samantha Pamela elmondta, hogy bár az ilyen típusú megjegyzések időnként bántóak lehetnek, idővel megtanulta kezelni őket. Emlékezteti magát arra, hogy miért is kezdett bele ebbe az egészbe: hogy inspiráljon másokat.

Samantha Pamela célja, hogy más nők is különlegesnek érezzék magukat a saját bőrükben, legyenek azok gyerekesek, középkorúak vagy idősebbek. Divattanácsokat is ad, hogyan öltözködjenek úgy, hogy elfogadják a vonalaikat, és ne érezzék szükségesnek a testük elrejtését.

Beszámolt arról is, hogy a szülés utáni "mamapocak" pozitív hatással volt az önbizalmára, és nem érti, miért nem merik mások megmutatni ezt a közösségi médiában. Saját oldalát éppen ezért hozta létre. Egy követője üzenetét emelte ki, aki azt írta, hogy tervezte a hasa megplasztikáztatását, de miután rátalált Samantha Pamela profiljára, meggondolta magát.